ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ: «ΕΡΙΞΑΝ» 4 ΜΠΑΛΕΣ ποδοσφαίρου γεμάτες με ναρκωτικά και κινητά, ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ οι φυλακές

Απίστευτο κι’όμως αληθινό!

«Πέταξαν» τέσσερις μπάλες ποδοσφαίρου στις Κεντρικές Φυλακές, οι οποίες ήταν γεμάτες ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα.

Το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό, εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης το μηχανοκίνητο περίπολο των Κεντρικών Φυλακών.

Πάντως, σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κύριος Χρίστος Ανδρέου ανέφερε οτι οι μπάλες ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη στο προαύλιο των Κεντρικών Φυλακών.

Τι ανέφερε σε ανακοίνωση το Τμήμα των φυλακών 

«Αναφορικά με δημοσίευμα ημερομηνίας 17/05/2024, σε σχέση με μπάλες που ρίχθηκαν εντός των Κεντρικών Φυλακών, η Διεύθυνση των Φυλακών ενημερώνει για τα ακόλουθα, προς ενημέρωση του κοινού:

Συγκεκριμένα σήμερα, 17/05/2024, κατά τις πρωινές ώρες, οι επί καθήκοντι Δεσμοφύλακες εντόπισαν δύο μπάλες ποδοσφαίρου, οι οποίες δεν πρόλαβαν να περάσουν εντός των Φυλακών, και οι οποίες, όπως διαφάνηκε, ρίχθηκαν από έξω.

Έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες από πλευράς της Διεύθυνσης και οι μπάλες παραδόθηκαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λευκωσίας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Από τις προκαταρκτικές ενέργειες που έγιναν, φάνηκε ότι εντός των δύο μπάλων υπήρχαν τέσσερα συνολικά κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι η εισαγωγή κινητού τηλεφώνου εντός των Φυλακών αποτελεί πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα, το οποίο τιμωρείται με ποινή φυλάκισης.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου προς τους Δεσμοφύλακες, οι οποίο ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα Πρωτόκολλα της Διεύθυνσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΜΧ

 

Η υπόθεση διερευνάται.