Κερδίστε ένα παραμυθένιο ταξίδι για δύο, στη Βιέννη!

O διαγωνισμός Καθημερινή Αγάπη, θα χαρίσει ένα πενθήμερο ταξίδι για δύο, την Πρωτοχρονιά, στη Βιέννη, στον μεγάλο νικητή που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Σκοπός του διαγωνισμού Καθημερινή Αγάπη, είναι να δημοσιεύσουν οι ενδιαφερόμενοι τη φωτογραφία που δηλώνει το δικό τους πρόσωπο, αντικείμενο ή συνήθεια Καθημερινής Αγάπης και στη συνέχεια, να αποφασίσει το κοινό με τις καθημερινές ψήφους του, ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Η έως τώρα ανταπόκριση των φίλων της CORNY είναι ιδιαίτερα θερμή, καθώς η σελίδα που συγκεντρώνει τις φωτογραφίες και τις ψήφους του κοινού, ανανεώνεται συνεχώς με νέες συμμετοχές και μεγάλες ανατροπές στο σκορ!

Επισκεφθείτε τη σελίδα της CORNY στο Facebook ανεβάστε τη δική σας φωτογραφία στο διαγωνισμό Kαθημερινή Αγάπη, ψηφίστε καθημερινά τις συμμετοχές που σας αρέσουν και κυρίως, ενημερώστε τους φίλους σας να σας ψηφίζουν για να κερδίσετε το παραμυθένιο πενθήμερο ταξίδι για δύο, την Πρωτοχρονιά στη Βιέννη!

Καλή επιτυχία!