Κλειστοί δρόμοι σε Καϊμακλί και Στρόβολο λόγω οδικών έργων

Οδικά έργα θα πραγματοποιούνται στο Καϊμακλί από την Παρασκευή, 9 Ιουνίου μέχρι την Δευτέρα 19 Ιουνίου, καθώς και στο Στρόβολο την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της Φάσης Β’ σε τμήμα της οδού Μάρκου Μπότσαρη στο Καϊμακλί και συνεχίζει με την εκτέλεση εργασιών που περιλαμβάνονται στη Φάση Γ’.

«Οι εργασίες της Φάσης Γ’, οι οποίες αφορούν το τμήμα της οδού Μάρκου Μπότσαρη από την συμβολή της με την οδό Γιάννη Κορομία μέχρι την συμβολή της με την οδό Μιχαλάκη Κουσουλίδη, θα αρχίσουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.  Κατά την διάρκεια των εργασιών, το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία», αναφέρεται.

Καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις πινακίδες κυκλοφοριακής διαχείρισης ή και τις όποιες επιτόπου υποδείξεις.

Εξάλλου, ασφαλτοστρώσεις θα διεξαγονται την Κυριακή, 11 Ιουνίου στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις λεωφόρους Στροβόλου και Προεδρικού Μεγάρου, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Προδρόμου, μεταξύ των ωρών 6:00 π.μ – 8:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο εν λόγω δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Ο Δήμος Στροβόλου, καλεί τους δημότες να απομακρύνουν τα οχήματά τους από το οδόστρωμα και να συμμορφώνονται με την επιτόπου οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

πηγή: Reporter