Κωνσταντίνος Γαβριήλ: Αποχωρεί απο τα “Άσπρα Μπαλόνια” λόγω ΘΟΚ

 

Πρώτο σημάδι για την μη συμμετοχή του ηθοποιού Κωνσταντίνου Γαβριήλ, ο οποίος αγαπήθηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό, στην σειρά «Άσπρα Μπαλόνια», είναι η μη ένταξη του ονόματος του στους τίτλους της σειράς για τον δεύτερο κύκλο.

Δεύτερο σημάδι, το μήνυμα του ηθοποιού στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook όπου ενημερώνει τους θαυμαστές του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό της σειράς «Άσπρα Μπαλόνια» για το νέο «καθεστώς» για την συμμετοχή του στη σειρά του Σίγμα.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε το εξής μήνυμα : «Παιδιά επειδή με ρωτάτε πολλοί για το γιατί δεν είμαι στους τίτλους στα Άσπρα Μπαλόνια, απλά σας ενημερώνω όπως ενημερώθηκα και εγώ από την παραγωγή ότι κατά λάθος στο μοντάζ δεν μπήκε το όνομα μου στις συμμετοχές. Στους τίτλους έναρξης δεν είμαι γιατί είμαι guest στον φετινό κύκλο. Ο λόγος που αποχωρώ είναι η απαγόρευση από τον ΘΟΚ στους ηθοποιούς που προσέλαβε φέτος , ένας από τους οποίους είμαι και εγώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφη σας ενέργεια και την στήριξή σας.  Να είστε όλοι καλά».

Για ακόμα μια φορά, ο ΘΟΚ απαγορεύει στους ηθοποιούς του, να ανοίξουν και αλλού τα “φτερά” τους. Κάποιοι καταδίκασαν την απόφαση για την απαγόρευση της συμμετοχής της Ελένης Σιδερά στο «Dansing for you II» και κάποιοι άλλοι τώρα καταδικάζουν την στάση του ΘΟΚ με την απαγόρευση της συμμετοχής του Κωνσταντίνου Γαβριήλ στα «Άσπρα Μπαλόνια». Μήπως αναμένεται να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ ιδιωτικών καναλιών και ΘΟΚ;