Κουκουλοφόρους σε μοτοσικλετα «έδειξε» CCTV για τη βόμβα στο Σύνδεσμο Διαιτητών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και εξετάσεις μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, αναφορικά με την υπόθεση έκρηξης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου που σημειώθηκε γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Πέμπτης και σήκωσε στο “πόδι” την περιοχή του ΓΣΠ.

Κ

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν θέσει στο μικροσκόπιο εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα τόσο στο κτίριο του Συνδέσμου, όσο και σε άλλα υποστατικά της περιοχής.

Συμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές κατέγραψε καρέ-καρέ τις κινήσεις των δραστών της βομβιστικής επίθεσης. Πρόκειται για κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Κάποια στιγμή, ο συνεπιβάτης κατεβαίνει από τη μοτοσικλέτα και τοποθετεί την βόμβα, επιστρέφει στη μηχανή και απομακρύνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την περιοχή.

Κ

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο του οικήματος και σε άλλο εξοπλισμό του Συνδέσμου, τα μέλη του οποίου ολοκλήρωσαν συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης γύρω στις εννέα χθες το βράδυ.

Κ

πηγή: alphanews.live