Κρις Τριανταφυλλίδης για αναστολή δίωξης Κατσουνωτού: Από πότε το δημόσιο συμφέρον υπερέχει της νομιμότητας

Στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» μίλησε ο νομικός και δικηγόρος της Άννας Αριστοτέλους, Κρις Τριανταφυλλίδης, μιλώντας για την αναστολή της ιδιωτικής ποινικής δίωξης κατά του κ. Κατσουνωτού. Η Νομική Υπηρεσία σημείωσε σε επιστολή της ότι ο λόγος της απόρριψης έγκειται στην προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός σε σχέση με την προαναφερθείσα απόφαση, τονίζοντας ότι τα επόμενα νομικά διαβήματα που μελετούν οι δικηγόροι της Άννας Αριστοτέλους είναι προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με επίκληση της καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων της Άννας Αριστοτέλους και Αθηνά Δημητρίουκαι ενδεχομένως αστική αγωγή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας για αποζημιώσεις, αφού ο κ. Κατσουνωτός εργοδοτείται από την ΚΔ.

«Θα διεκδικήσουμε και την ηθική και την ουσιαστική δικαίωση των πελάτισσών μας», είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης και συμπλήρωσε:

«Έκαμαν το λάθος να καταγγείλουν εκείνο το οποίο είχε γίνει, ευτυχώς δεν φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούμε ακόμα και το πόρισμα του κυρίου Αιμιλιανίδη, στο οποίο αναφέρεται ότι ενδεχόμενα να προκύπτουν ποινικά αδικημάτα».

Καταλήγοντας ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε ότι «καταντησε το δημόσιο συμφέρον να είναι όπως το μνήμα του Αγίου Νεοφύτου. Έχουμε δύο ταχύτητες πολιτών; Από πότε το δημόσιο συμφέρον υπερέχει της νομιμότητας», διερωτήθηκε.

Δείτε στο βίντεο την παρέμβαση του Κρις Τριανταφυλλίδη:

πηγή: OMEGALIVE