Κυκλοφορούσαν στην Πάφο φορτωμένοι με ναρκωτικά, τους «τσάκωσε» η Αστυνομία

Σύλληψη δύο προσώπων για παράνομη κατοχή ναρκωτικών στην Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου κατά τους ελέγχους που διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατά το τελευταίο τριήμερο σε δύο περιπτώσεις εντοπίστηκαν πρόσωπα ηλικίας 24 και 31 ετών να μεταφέρουν στα αυτοκίνητα τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών . Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) , κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλγτευθούν αργότερα.

Εξάλλου σε άλλη μια περίπτωση ξημερώματα Κυριακής στην οδό Αγίων Αναργύρων σε ελέγχους που διενεργούσε η Αστυνομία Πάφου, πρόσωπο ηλικίας 43 ετών σε έλεγχο αλκοόλης διαπιστώθηκε ότι έφερε 79mg αλκοόλης και αρνείτο να δώσει ικανοποιητικό δεύτερο δείγμα εκπνοής προκαλώντας ανησυχία και αντίδραση και συνελήφθηκε για τα αδικήματα της μέθης και πρόκλησης ανησυχίας. Στην συνέχεια αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.