ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ώρα μηδέν: Νικητής ο χουλιγκανισμός, αποφάσεις στην Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟΠ

Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχει συγκληθεί για σήμερα στην οποία αποκλειστικό θέμα συζήτησης θα είναι η βία στα γήπεδα.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να παραστεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ο οποίος πριν την έναρξη της συζήτησης θα παραθέσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς της Κυβέρνησης.

Εξάλλου, χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε πως αναμένει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, σημειώνοντας πως δεν αποκλείει τίποτα σε σχέση με τις αποφάσεις που θα λάβει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν προτίθεται να κλείσει τελείως τα γήπεδα μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι είχε σήμερα εκ νέου επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και συμφώνησαν ότι αύριο, Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παραστεί στη συνεδρία της ομοσπονδίας, στην παρουσία των σωματείων, για να ακούσει τις αποφάσεις της.

«Αναλόγως των αποφάσεων που θα ληφθούν δεν αποκλείω τίποτα, ούτε για τους συνδέσμους φιλάθλων, ούτε για τη συμμετοχή φιλάθλων στα γήπεδα, αποφάσεις που ενδεχομένως να μην είναι αρεστές, αλλά επαναλαμβάνω ότι η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του κόσμου», σημείωσε σχετικά, προσθέτοντας ότι θέλει να ακούσει τις αποφάσεις της ΚΟΠ και των σωματείων, καθώς τα σωματεία είναι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και ενδεχόμενες αποφάσεις που αφορούν τους συνδέσμους φιλάθλων, με τους οποίους τα σωματεία έχουν σχέση, επαναλαμβάνοντας ότι δεν αποκλείει τίποτα.