ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ/ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Γνωστός στις αρχές, επέβαινε σε μοτοσικλέτα, κλειστοί δρόμοι στην περιοχή

Γνωστός στις αρχές ο άντρας που πυροβολήσαν το μεσημέρι της Τρίτης σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Λακατάμιας.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άλλο πρόσωπο που επίσης επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η σκηνή είναι αποκλεισμένη και έχουν κλείσει δρόμοι.

Οι αρχές ανακοίνωσαν εναλλακτικό δρομολόγιο.

«Κλειστό είναι τμήμα του δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, στην περιοχή Ανθούπολης – Λακατάμιας, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Κλειστό συγκεκριμένα είναι το τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, κάτω από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, μέχρι και τη συμβολή του δρόμου Ανθούπολης Παλαιχωρίου με την λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στην Ανθούπολη, Λακατάμια.

Για τις διακινήσεις από αστικές περιοχές της Λευκωσίας προς το Παλαιχώρι και αντίθετα από Παλαιχώρι προς Λευκωσία, το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Στροβόλου προς τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λακατάμια, ακολουθώντας στη συνέχεια τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, μέχρι και τη συμβολή της με τον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, η οποία παραμένει ανοικτή για την κυκλοφορία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας», αναφέρει η ανακοίνωση της.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση υγείας του.

 

ΜΧ