ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγαν να τον συλλάβουν για ναρκωτικά, τραυμάτισε Αστυνομικό και κατέληξαν νοσοκομείο

Άνδρας ηλικίας 35 ετών συνελήφθη την Τρίτη στην Αραδίππου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων παράνομη προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, μαχαιροφορία και επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο στον 35χρονο, ενώ διενήργησαν και έρευνα στο αυτοκίνητό του. Κατά τον σωματικό έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο μαχαίρια, ένα πτυσσόμενο που μετατρέπεται σε σταθερή λεπίδα μήκους 5,5 εκατοστών και το δεύτερο ανοιγόμενο με λεπίδα 8 εκατοστών, φυτική ύλη κάνναβης βάρους 0,45 γραμμαρίων και κρυσταλλική ουσία μεταμφεταμίνη, βάρους 0,1 γραμμαρίων.

Ο 35χρονος συνελήφθη, ωστόσο αμέσως μετά φέρεται να εξαγριώθηκε και να άρχισε να απειλεί και να επιτίθεται στα μέλη της ΑΔΕ, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας όπου ανακρινόμενος γραπτώς παραδέχτηκε την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων αναφορικά με τις ναρκωτικές ουσίες που εντοπίστηκαν στην κατοχή του.

Εναντίον του 35χρονου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β, μαχαιροφορία, επίθεση εναντίον αστυνομικού, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, απειλή βιαιοπραγίας και ανησυχία.

Την υπόθεση διερευνούν το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ και ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ