ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος οδηγός παρέσυρε 69χρονη πεζή, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι υπέστη 69χρονη η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος, ενώ διασταύρωνε, δρόμο στη Λεμεσό. Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται εκτός κινδύνου.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ η 69χρονη γυναίκα διασταύρωνε, μέσω φωτοελεγχόμενης διάβασης πεζών, τη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 17χρονος, στην κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Λινόπετρας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ η 69χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο στη Λεμεσό, όπου έτυχε ιατρικών εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Αυτή κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ο 17χρονος οδηγός συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτηση. Από τις εξετάσεις που έχουν γίνει από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος, ανήκει σε οικείο του πρόσωπο. Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, το όχημα είναι δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών – ΤΟΜ, ως ακινητοποιημένο, ενώ για το όχημα δεν υπάρχει σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ.