Λιάγκας για Συνατσάκη στην κόντρα με την Κουτσελίνη – «Όταν κουνάς το δάχτυλο, θα πρέπει να περιμένεις ότι θα βγουν και τα δικά σου στη φόρα»

Μελέτη και Τσιμτσιλή επέκριναν επίσης τη Mairiboo – «Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, είναι περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα για τις πλαστικές»

Για την νέα και πολυσυζητημένη κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη συζήτησαν την Τετάρτη (29/11) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Στην εκπομπή προβλήθηκαν όσα είπαν σήμερα το πρωί για το θέμα η Ελεονώρα Μελέτη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ κατόπιν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί.

«Έχουν και οι δύο σε κάτι δίκιο για τη Συνατσάκη. Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά από όταν έφυγε από την τηλεόραση, που από ότι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε… Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, με τα μαγαζιά που έκανε, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια…

Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω όμως. Η Μαίρη στην πορεία, πολλές φορές όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο.

Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό αυτό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Βαγγέλης Περρής επισήμανε μεταξύ άλλων: «Αν πάρουμε εκπομπές της κ. Κουτσελίνη, υποψιάζομαι ότι θα δούμε ότι έχουν ειπωθεί πράγματα κατά άλλων γυναικών, έχουν ακουστεί φωνές ψεύτικες που δεν ανήκαν στο όνομα, το οποίο έμπαινε από κάτω…».

Σε αυτό το σημείο διέκοψε ο Γιώργος Λιάγκας για να διευκρινίσει: «Άρα λες ότι και η Ζήνα έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα στην πορεία της».

«Όπως όλοι…», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν σε δηλώσεις της η Ζήνα Κουτσελίνη είπε για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι έβρισαν το παιδί της: «Είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί. Αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα».

Ακολούθησαν σχετικές αρνήσεις από τους δυο… εμπλεκόμενους, με την παρουσιάστρια του Star να επανέρχεται με αιχμηρή ανάρτηση στο TikTok και βίντεο που δείχνει τη Mairiboo να σχολιάζει με συντελεστές του «Spata Live» την εμφάνιση της παρουσιάστριας «Μιλά για τις πλαστικές μου, σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος και η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την Μαίρη Συνατσάκη και ζήτησε το σχόλιό της για τη νέα ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Να δουν και να ακούσουν οι άνθρωποι με προσοχή τα αποσπάσματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους» ήταν η απάντησή της.

Τι ανέφεραν Ελεονώρα Μελέτη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με αφορμή την παρεξήγηση ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη, την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Ομολόγησε ότι και η ίδια στο παρελθόν είχε μια παρεξήγηση με τη Μαίρη Συνατσάκη, όπου μέχρι και σήμερα δεν έχουν συζητήσει για να τη λύσουν.

«Εγώ με τη Μαίρη έχουμε ένα προσωπικό θέμα, δεν το έχουμε λύσει και ίσως πρέπει να το λύσουμε. Αυτό έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν σημαίνει ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Της αναγνωρίζω το γεγονός όμως, ότι κάνει και την αυτοκριτική της που ήταν και ουσιώδης.

Είπε ότι την ενοχλούσε το ύφος της, η τηλεοπτικίλα που είχε, κάνει μια ωραία κριτική. Επίσης, ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί σε όποιο πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια, η αλήθεια είναι όμως, ότι η Μαίρη δεν την έβρισε. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης 29/11 μαζί με τους συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την παρουσιάστρια του Alpha να βρίσκει δίκιο και στις δύο πλευρές.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων…  Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη.

Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».

πηγή: newsbeast.gr