Της Αλεξίας Καφετζή
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, αναφορικά με την πρωτοφανή ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των ανακριτών που έχει συσταθεί για διερεύνηση της υπόθεσης, αξιολογεί το περιεχόμενο από τις καταθέσεις των παρευρισκομένων, εστιάζοντας την προσοχή τους στις περιγραφές των δραστών, πως κινήθηκαν, και τυχόν λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.
Από τη σκηνή έχουν παραληφθεί τεκμήρια, μεταξύ άλλων τα τηλέφωνα των παρευρισκομένων και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους, τα οποία αρχικά είχαν κλαπεί, στη συνέχεια όμως, εγκαταλείφθηκαν από τους δράστες πλησίον του χώρου όπου διαπράχθηκε η ληστεία. Τα τεκμήρια έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί επιστημονική μαρτυρία που θα αποκαλύψει τους ληστές.