Ο εφοπλιστής, η διάψευση και η Lobby Music

Όλοι περίμεναν με αγωνία αν θα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει η Lady Άντζελα, την φήμη περί της εμφάνισης της στην κατεχόμενη Κύπρο.

Ποια είναι η αλήθεια; Το 24h.com.cy επικοινώνησε με την Έλενα Καλατζή , Διευθύντρια της Δισκογραφικής εταιρείας , Lobby Music, όπου ανήκει η τραγουδίστρια, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας μας, την διάψευση της είδησης. 

Η κ. Καλατζή εμφανές εκνευρισμένη δήλωσε μέσω του Δελτίου Τύπου «Δεν υφίσταται συναυλία της Άντζελας Δημητρίου στα κατεχόμενα. Είναι ψέμα. Βούιξαν οι τηλεοράσεις και οι διάφοροι παντογνώστες που προέτρεξαν να πουν ότι η Άντζελα Δημητρίου δίνει συναυλία στα κατεχόμενα. Δυστυχώς για αυτούς βγήκαν ψεύτες ».

Γιατί όμως τόσος σάλος; Λένε όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Τι ισχύει και τι όχι από την είδηση ; Δέχτηκε ή όχι πρόταση από τα κατεχόμενα; 

Η κ. Καλατζή απαντά : «Το μόνο που υφίσταται είναι ότι Λιβανέζος εφοπλιστής την είχε καλέσει στα γενέθλια του , στο συγκεκριμένο καζίνο. Αυτό, λοιπόν, παρερμηνεύτηκε ως συναυλία. Φυσικά η Άντζελα δεν πρόκειται να πάει»