Επίθεση Μαλένη στον πανελίστα της Χριστιάνας (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους “Για Σένα” στο Mega ήταν ο Σταύρος Χατζησάββας την Παρασκευή ,8 Ιουνίου . Ναι ναι, ο ερμηνευτής του «You are welcome friends to Cyprus». Το τραγούδι που μέσα σε δυο μέρες ξεπέρασε τις 60 χιλιάδες views στο youtube. Το τραγούδι που όλοι πιστεύαμε ότι γράφτηκε για την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Για να μην τα πολυλογούμε , ο Σταύρος είχε μια αντιπαράθεση με τον μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Γιωργαλλή , ο οποίος ήταν στην τηλεφωνική γραμμή . Αμέσως μετά ο Λεωνίδας Μαλένης, μουσικοσυνθέτης του «You are welcome friends to Cyprus» , βγαίνει τηλεφωνικά στον αέρα και εξαπολύει επίθεση εναντίον του Ηλία Αδάμου, πανελίστα και συνεργάτη της εκπομπής.

«Έχω ακούσει πράγματα που έκαναν τις τρίχες της κεφαλής μου να σηκωθούν κάγκελο…. Έχω ακούσει τον συνεργάτη σου, να μιλά σαν να και ήρθε από τον Άρη και δεν έχει πληροφορηθεί πράγματα που όλος ο κόσμος έχει πληροφορηθεί» είπε στον αέρα της εκπομπής ο Λεωνίδας Μαλένης, αναφερόμενος στα όσα σχολιάστηκαν για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Και τι δεν άκουσε ο καημένος ο Ηλίας : Τι «από τον Άρη ότι ήρθε» του είπε , τι «θεόκουφο» τον χαρακτήρισε ,όμως ο Ηλίας κράτησε την ψυχραιμία του και δεν ανταπέδωσε ,στα καυστικά σχόλια του Λεωνίδα Μαλένη. Μάλιστα , κάποια στιγμή όταν ο συνθέτης-στιχουργός του είπε « Έπρεπε να γνωρίζεις … αν διεκδικείς τον τίτλο του δημοσιογράφου», ο Ηλίας απλά απάντησε με ειλικρίνεια ( και μπράβο του) , ότι «Δεν είμαι δημοσιογράφος».

Η Χριστιάνα από την άλλη ξεροκατάπινε ενώ προσπαθούσε να δώσει εξηγήσεις στον Κο Μαλένη και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ανώφελα , όμως, αφού ο Λεωνίδας Μαλένης , δεν δεχόταν εξηγήσεις.

 

Και εκεί που πιστεύαμε πως το θέμα με τον Ηλία τελείωσε, άρχισε η επίθεση του Μαλένη προς τον μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Γιωργαλλή, λέγοντας «Βγάζετε τον Γιωργαλλή που εμένα προσωπικά η άποψη του δεν με ενδιαφέρει. Ότι έκανα στον χώρο του τραγουδιού το έκανα χωρίς να συμβουλευτώ κανένα Γιωργαλλή. Μόνο την συνείδηση και την πείρα μου. Σε όποιον αρέσει να μου λέει το μπράβο.»

Η Χριστιάνα άφωνη, με το δίκαιο της. Τι να πει και τι να κάνει. Όπως και να έχει ο Ηλίας καλά έπραξε. Έδειξε τον επαγγελματισμό του και για ακόμα μια φορά απέδειξε τον γλυκό του χαρακτήρα.

Δείτε το βίντεο…