Μαρία Ηλιάκη: «Δεν κάλεσα στη βάφτιση της κόρης μου, τον Νίκο Μουτσινά και ξέρετε πολύ καλά γιατί»

Μαρία Ηλιάκη: Η συγκίνηση στη βάφτιση της κόρης της και ο λόγος που δεν της έδωσε το όνομα της μητέρας της – Έλενα Χριστοπούλου: «Αφήνω πίσω οτιδήποτε μας έχει στεναχωρήσει» – Η ερώτηση που έκανε την Φαίη Σκορδά με τον γιο της, Γιάννη, να φύγει άρον άρον από τους ρεπόρτερ

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους Κατερίνα Το ζευγάρι με αφορμή τη βάφτιση αλλά και τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους, Κατερίνας διοργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι και η τρισευτυχισμένη μαμά έκανε δηλώσεις.

Μάλιστα, αποκάλυψε γιατί έδωσε το όνομα της πεθεράς της στην Κατερίνα και όχι της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή, αναφέρθηκε στο υπέροχο φόρεμά της που έχει το νανούρισμα που λέει στην Κατερίνα και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η μικρή.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου.»!

Και πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση».

Όσον αφορά την απουσία του Νίκο Μουτσινά: «Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές».

Στη βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η οποία συνοδευόταν από τον μεγάλο της γιο. Μια ερώτηση, ωστόσο, που δέχτηκε από τους ρεπόρτερ την έκανε να φύγει άρον άρον.

«Να τους ζήσει, να τη χαίρονται και χρόνια πολλά γιατί σήμερα είναι και τα γενέθλιά της. Να είναι γερή και ευτυχισμένη.

Συνοδεύομαι και από τον μεγάλο μου γιο. Τον είδατε πώς μπήκε μέσα; “Εγώ πάω μέσα”, λέει. Ναι, με έχει φτάσει στο ύψος», είπε η Φαίη Σκορδά.

Στην ερώτηση “σε ποιον θεωρείς ότι μοιάζει;”, η Φαίη Σκορδά απάντησε «σε εμένα, γεια σας» κι έφυγε από τις δηλώσεις.

Το παρών στη βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με την παρουσιάστρια, τονίζοντας πως έχει αφήσει πίσω ότι την έχει στεναχωρήσει.

«Με τη Μαρία γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια και είναι πολύ ωραία. Με τη Μαρία έχουμε ρίξει πολύ γέλιο κι έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές. Αφήνω πίσω οτιδήποτε μας έχει στεναχωρήσει και μένω στη χαρά», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν έχει άγχος για το τι θα κάνει τηλεοπτικά τη νέα σεζόν, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Άγχος έχω μόνο γιατί έχω αργήσει, για τίποτα άλλο».

πηγή: Reporter