Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η τελευταία ανάρτηση στο διαδίκτυο τρεις ημέρες πριν βρεθεί νεκρή

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 43 ετών στο σπίτι της στο Αίγιο, το πρωί της Δευτέρας 25/7. Φως στα αίτια του θανάτου της θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αιγίου καθώς διατηρούσε το δικό της κατάστημα εστίασης, ενώ είχε και εκπομπή στο διαδίκτυο.

Για την Μαρίτα Αγγελοπούλου, μεγάλη της αδυναμία ήταν ο αδερφός της Γιώργος, τον οποίο συχνά ανέφερε στις αναρτήσεις της στο facebook.

Αυτό έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση στις 22 Ιουλίου στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos! Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου»

Η τελευταία ανάρτηση της Μαρίτας Αγγελοπούλου

Πηγή: tlife.gr