Μάθαμε ποια εκπομπή συζητά για να παρουσιάσει η Μαρία Τζομπανάκη

Πρόσφατα η 66χρονη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πως σκέφτεται να αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας σε τηλεοπτικό σόου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός, έκανε αυτή την αποκάλυψη όταν βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως έχει δεχτεί κάποια πρόταση για παρουσίαση, αλλά η ίδια φρόντισε να μην αποκαλύψει περισσότερα.

Σήμερα, Τετάρτη 28/9, η εκπομπή της Μελέτη, αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ και το κανάλι που έκανε πρόταση στην ηθοποιό και για ποιο σόου έγινε η σχετική πρόταση.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε πως η ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για την εκπομπή «Τhe Secret Song» που παρουσιάζει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία.

Η εκπομπή θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, θα προβληθεί από τη συχνότητα του Alpha και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Το κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικό παρουσιαστή και έχει προταθεί στην ηθοποιό να αναλάβει το πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του εκάστοτε καλεσμένου θα προβάλλεται μέσω τραγουδιών. Προτάσεις για παρουσίαση επεισοδίου  φέρεται πως έχουν δεχθεί  ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

πηγή: SIGMALIVE