Μεγάλη επιτυχία του Hadassah: Παράλυτος και στα δύο πόδια περπάτησε ξανά

Είναι γνωστό ότι μια σωστή και γρήγορη διάγνωση σώζει ζωές!

Το Νοσοκομείο Hadassah, ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία στην Ιερουσαλήμ, λειτουργεί ιδιωτική ιατρική υπηρεσία, παράλληλα με την υπηρεσία που παρέχεται στη δημόσια ιατρική. Οι ιατρικές υπηρεσίες στο Hadassah περιλαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από τους καλύτερους ειδικούς, θεραπεία από τον γιατρό που επιλέγει ο ασθενής, νοσηλεία, χειρουργικές επεμβάσεις και περίπλοκες ιατρικές πράξεις, καθώς και δυνατότητα παροχής δεύτερης γνώμης, νομικής ιατρικής γνωμάτευσης και βοηθητικών ιατρικών υπηρεσιών σε εργαστήρια και ινστιτούτα. Mε την εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα και διάγνωση που προσφέρεται και την στοχευμένη θεραπεία που έκαναν στον Nir Levy, ο οποίος κατέρρευσε και έμεινε παράλυτος, τον έσωσαν με αποτέλεσμα να ξαναπερπατήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο σαρανταενός έτους, Nir Levy, κατέρρευσε μια μέρα, ξαφνικά, και δεν μπορούσε ούτε να φάει, ούτε να πλύνει τα δόντια του. Για να ζήσει ενώθηκε με μηχάνημα, το οποίο του επέτρεπε να τρέφεται μόνο με υγρά.

Ο Professor Mark Gutkin, Νευρολόγος στο τμήμα Νευρολογίας του Hadassah διέγνωσε άμεσα ότι ο Nir έπασχε από Guillain-Barre Syndrome, μια πολύ σπάνια ασθένεια. Λόγω της έκτακτης κατάστασης, αποφασίστηκε και εφαρμόστηκε πολύ γρήγορα η θεραπεία, γνωστή ως plasmaferesis. Ο ασθενής περπάτησε ξανά και η κατάσταση του βελτιώνεται καθημερινά.

Διαβάσε το πιο κάτω το άρθρο στα αγγλικά:

After being paralyzed in both legs, Jerusalem man walks again | Israel National News – Arutz Sheva