Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό – Για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα»

Μελίνα Μακρή: «Γέννησα πρόωρα λόγω covid και το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, έφυγα από το μαιευτήριο με άδεια χέρια, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μελίνα Μακρή στο MegaΚαλημέρα.

Η Μελίνα Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως αποκάλυψε η ίδια, τραγουδάει στο μωρό της όλη μέρα. «Το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”», είπε χιουμοριστικά.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κι έπειτα, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι και για δεύτερο παιδί.

«Έφτασα στα όρια της υπερκόπωσης για πρώτη φορά στη ζωή μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύεις και να έχεις κι ένα μωρό 11 μηνών. Θαυμάζω απεριόριστα τις μητέρες που δουλεύουν, έχουν το respect μου. Τραγουδάω στο μωρό όλη τη μέρα, νομίζω ότι το έχω ζαλίσει» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στις αλλαγές στο σώμα της, η Μελίνα Μακρή τόνισε πώς τις αντιμετώπισε με ψυχραιμία. «Το περίμενα ότι θα πάρω κιλά, πήρα σχεδόν 20 κιλά. Έτρωγα ό,τι ήθελα και δε στερήθηκα στην εγκυμοσύνη» δήλωσε και πρόσθεσε: «Έπαθα επιλόχειο θυμό. Αφού γέννησα, για μήνες μέχρι να ισορροπήσω τον θυροειδή μου θύμωνα με το παιδί και μετά του γέλαγα ψεύτικα. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να καταλάβει το παιδί ότι θύμωνα μαζί του. Είχα θυμώσει μία ημέρα που μπήκε μία μύγα μέσα στο σπίτι, είχα τόσο θυμό να βρω τη μύγα και φοβόμουν μην μολύνει το παιδί».

«Είναι μεγάλη ευτυχία το παιδί, εγώ το κατάλαβα τώρα. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο παιδί, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ γιατί προσπαθείς να βρεις ξανά τον εαυτό σου. Γέννησα πρόωρα λόγω covid και το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, έφυγα από το μαιευτήριο με άδεια χέρια, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα Μακρή αποκάλυψε πως δεν μετάνιωσε που έφυγε από το συγκρότημα Vegas. Η αποχώρηση έγινε μετά από μήνες συζητήσεων και η ίδια έκλαιγε πολύ όταν έφυγε.

«Στο σχολείο είχα δεχθεί bullying και το βλέπω πια ως μία διδακτική ανάμνηση. Είχα τριχοφυια και με έλεγαν αρκούδα», είπε η τραγουδίστρια.

πηγή: Reporter