Μενεγάκη : “Είμαι σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου”

 

 

Της Έλενας Τσιακούπη

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με το Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη κάνει πολλές αποκαλύψεις για την ζωή της.

Απάντησε για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη και αποβολή της, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κυοφορεί το παιδί του συντρόφου της Μάκη Παντζόπουλου. 

Τα κιλά που είχε βάλει κατα την διάρκεια του καλοκαιριού ήταν λόγω χαλάρωσης και όχι λόγω εγκυμοσύνης για αυτό και λίγο πριν την νέα σεζόν έκανε δίαιτα και τα έχασε. Και όχι λόγω αποβολής όπως κάποιοι ισχυρίστηκαν.

Συγκεκριμένα απάντησε ότι “Δεν ισχύει ούτε η εγκυμοσύνη ούτε η αποβολή, ούτε η παρούσα ούτε οι προηγούμενες, όπως έχει κατ’ εξακολούθηση γραφτεί. Θέλω αν αρέσω στον εαυτό μου, θέλω να με προσέξω περισσότερο και η εικόνα μου με τα επιπλέον κιλά δεν μου άρεσε. Είχα χτυπήσει κόκκινο και ένιωθα περίεργα με το σώμα μου”.

Στη συνέχεια μίλησε για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο αναφέροντας ότι “Δικαστική διαμάχη, ναι, υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλο”.