Μια Πάφος έτοιμη για τίτλο, νίκησε 2-0 τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ!

Σημαντικό διπλό για την Πάφος FC δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Καρσέδο νίκησε 2-0 το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ και επανέφερε στους έξι βαθμούς την διαφορά από τον Άρη και έδειξε διαπιστευτήρια πρωταθλήτριας.
Ένιωσε την πίεση μετά την μείωση της διαφοράς αλλά στο ΓΣΠ έδειξε ότι διαθέτει όλα όσα πρέπει να γράψει ιστορία και για πρώτη φορά στην ιστορία της να κατακτήσει τον τίτλο.
Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός Ζάιρο στο 61ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σίλβα και αφού προηγήθηκε ωραία ενέργεια του Ντράγκομιρ.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90’ από τον έτερο επιθετικό Άντερσον και πάλι με κεφαλιά.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Αντωνίου, Λαίφης, Κάνο (72′ Μπα), Σούσιτς, Γαλανόπουλος, Τεχέρα, Πίζι (69′ Ελ Αραμπί), Μαιόλι, Τσεπάκ, Ντράζιτς.
Στον πάγκο: Περέιρα, Μίχος, Λυσάνδρου, Μιρ, Μάγιερ, Ελ Αραμπί, Μπα, Σατσιάς, Καττιρτζής, Αβραμίδης, Τσιαττάλας.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Σάρλια, Σέμα (57′ Σίλβα), Μπρούνο (72′ Λουκάσεν), Τανλόνγκο (46′ Σούνιτς), Ντράγκομιρ, Πέπε, Τάνκοβιτς, Όρσιτς (57′ Κορέια), Ζάιρο (80′ Άντερσον)
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πηλέας, Κίνα, Άντερσον, Σίλβα Λούκασεν, Σούνιτς, Μπουκαμίρ, Ηλία, Κορέια.