Μη χάσετε την Κυριακή την εφημερίδα “24”: Η εφημερίδα των αυθεντικών αποκαλύψεων και προσφορών


Μη χάσετε την Κυριακή την εφημερίδα “24”: Η… από 24hcomcy


Διαφημιστικό “24” από 24hcomcy

Έρχεται η νέα κυριακάτικη εφημερίδα και φέρνει στο προσκήνιο την είδηση.

Μια σπουδαία ομάδα έγκριτων δημοσιογράφων όπως ο Κώστας Γεννάρης, Σωτήρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Γράβαρης, Δημήτρης Σούγλης, Μανιάνα Καλογεράκη σας δίνουν ραντεβού κάθε Κυριακή στα περίπτερα.

Επίσης την εφημερίδα υπογράφουν η συντακτική ομάδα του 24Η, του Balla, του Stylista, του Mensguide, του Neolaiacy καθώς και του Cookbox.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 24H.COM.CY

Σχόλια, απόψεις, παρασκήνιο, κόντρα στο κατεστημένο, χωρίς φόβο, χωρίς δεσμεύσεις.

ME ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ

Η Ειρήνη Σπυροπούλου και η ομάδα του Balla παίζει πλέον σε άλλο επίπεδο…

Άρθρα, συνεντεύξεις, σχόλια, Παρασκήνιο από τον Σκοτεινό και το Κοράκι, έρευνες και ρεπορτάζ που άλλοι δύσκολα αγγίζουν… 

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ LIFESTYLE ΕΝΘΕΤΟ

Με όλα τα νέα από τον καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό και φανταχτερό κόσμο της showbiz από τον Ηλία Αδάμου και την ομάδα του, με το χρώμα του Stylista.com.cy και τη βοήθεια του Mensguide.com.cy και του Neolaiacy.com.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ

Με την ποιότητα του Cookbox.com.cy σας μεταφέρουμε συνταγές από όλο το κόσμο και την Κύπρο στο σπίτι σας.

Εξηντατέσσερις σελίδες όλες έγχρωμες, με ΕΝΑ ευρώ στα περίπτερα από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή.

Διαβάστε στην εφημερίδα την κυνική ομολογία σοκ που θα προκαλέσει αίσθηση ενός Διευθύνοντος Συμβούλου μεγάλης τράπεζας στην Κύπρο.

Αυθεντικές προσφορές από την εφημερίδα 24

Με την έκδοση των 2,5 ευρώ της εφημερίδας “24” θα μπορείτε να κερδίσετε άμεσα και να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς που θα σας προσφέρουν: 

1000 Ευρώ σε μετρητά από το Odelo.com.cy για ένα τυχερό αναγνώστη.

Το Odelo προσφέρει κατά αποκλειστικότητα σε έναν τυχερό αναγνώστη κάθε εβδομάδα 1,000 ευρώ σε μετρητά. 

Η κλήρωση για τον τυχερό αναγνώστη που κάθε εβδομάδα θα κερδίσει 1000 Ευρώ σε μετρητά  θα μεταδίδεται σε Live streaming από το 24h.com.cy.

5 Ευρώ Κουπόνι για το Odelo.com.cy

Σε όλους τους αναγνώστες της έκδοσης των 2,5 Ευρώ της εφημερίδας “24” θα προσφέρεται δωροκουπόνι αξίας 5 € για τη νέα διαδικτυακή υπεραγορά Odelo.com.cy. Για να χρησιμοποιήσετε το δωροκουπόνι των 5 Ευρώ θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην διαδικτυακή υπεραγορά Odelo.com.cy με ισχύ μίας εβδομάδας από την ημέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας.

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα την νέα διαδικτυακή υπεραγορά Odelo.com.cy που ήρθε για να γίνει ο νέος προορισμός σας για αγορές και να κάνετε τα ψώνια σας άνετε γρήγορα και εύκολα.

Μια μοτοσυκλέτα Aprilia αξίας 2,500 Ευρώ δώρο σε ένα τυχερό αναγνώστη κάθε μήνα 

Η εφημερίδα θα χαρίζει σε ένα τυχερό αναγνώστη μια μοτοσυκλέτα Aprilia κάθε μήνα ενώ θα προσφέρει επίσης δωροκουπόνι σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας 100 Ευρώ έκπτωση για μοτοσυκλέτα Aprilia.

“24” Γιατί πάντα υπάρχει είδηση πίσω από την είδηση…