Μητέρα Θανάση: Εγώ τα ονόματα τα ξέρω από την πρώτη στιγμή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο έξω από τη Νομική Υπηρεσία για σκοπούς συμπαράσταση προς τον αγώνα της Αντριάνας Νικολάου η οποία απαιτεί την επιστροφή του Σάββα Μάτσα ως ποινικού ανακριτή στην υπόθεση.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο η κυρία Ανδριάνα ανέφερε ότι έδιωξαν τον κύριο Μάτσα γιατί τον φοβήθηκαν για τις αλήθειες που λέει, «είναι συνηθισμένοι να τα κουκουλώνουν και να τα ελέγχουν όλα».

Συνέχισε λέγοντας, «Δεν τους εμπιστευόμαστε μετά από όλα όσα περάσαμε, απαιτούμε να έρθει πίσω ο κύριος Μάτσας και να συνεχίσει την περαιτέρω έρευνα μαζί με τον κύριο Αλεξόπουλο και με την βοήθεια της Αστυνομίας αλλά δεν δεχόμαστε να κάνει την έρευνα η αστυνομία.

Γι’ αυτό θα γίνει διαμαρτυρία το Σάββατο έξω από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας και καλώ όσους μας στηρίζουν να είναι εκεί».

Για την απόφαση να τους δοθεί μέρος του πορίσματος είπε « Εγώ τα ονόματα τα ξέρω από την πρώτη στιγμή και όλα τα έγγραφα με όλες τις έρευνες που έχουν κάνει τα έχω στα χέρια μου, γιατί τα κρατά ο Γενικός Εισαγγελέας πίσω από τη μάνα που έχει αγωνιστεί;».

Για την υπόθεση του Θανάση στο Πρωτοσέλιδο μίλησε και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

«Ακούμε όλοι μας την κυρία Αντριάνα και συγκλονιζόμαστε, εκφράζει τον πόνο μιας μάνας που δεν τα έβαλε κάτω για 17 χρόνια και αυτός ο λόγος της είναι ο λόγος της κάθε μάνας που στέλνει το παιδί της στην Εθνική Φρουρά.

Έφερε το παιδί της από την Αυστραλία ένα μορφωμένο τελειωμένο αρχιτέκτονα, τον έστειλε να υπηρετήσει την πατρίδα και της το έφεραν πίσω νεκρό» ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας «Δεν είναι η πρώτη φορά που υπήρξαν τεράστιες αστοχίες στην ιατροδικαστική διερεύνηση στην Κύπρο. Και στο εξωτερικό υπάρχουν αστοχίες αλλά και στην Κύπρο που γνωρίζω πολύ καλά είχαμε τεράστιες αστοχίες. Έχω ολόκληρο κατάλογο με υποθέσεις, για παράδειγμα η υπόθεση δολοφονίας στον Άγιο Δομέτιο, η υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο, η υπόθεση δολοφονίας της γυναίκας στη Δερύνεια».

Συμπλήρωσε ότι «ο κύριος Μάτσας και ο κύριος Αλεξόπουλος γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεση από την αρχή μέχρι σήμερα. Είναι πολυσέλιδη η έκθεση που έχουν δώσει. Θεωρώ λάθος του Γενικού Εισαγγελέα να τον αποσύρει, αυτό μπορεί να το επανορθώσει ο Γενικός Εισαγγελέας».

πηγή: SIGMALIVE