ΜΗΤΕΡΑ ΘΑΝΑΣΗ: «ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑ αλλά αρρώστησα εξαιτίας κάποιων ασυνείδητων, δεν πρόκειται να μείνω με χέρια σταυρωμένα για τη μνήμη του γιου μου και την πατρίδα μου»

«Δεν πρόκειται να μείνω με χέρια σταυρωμένα για τη μνήμη του γιου μου και την πατρίδα μου», ανέφερε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του Omega η κυρία Αντριάνα Νικολάου. 

Η μητέρα του Θανάση μίλησε για πολλοστή φορά και φανερά εξαντλημένη αναφέρθηκε πως οι αγορεύσεις για την υπόθεση θα γίνουν στις 28 Μαρτίου και η απόφαση τον Απρίλιο .

Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά «Θα κατέθετα αλλά αρρώστησα εξαιτίας κάποιων ασυνείδητων….παλεύουμε 19 ολόκληρα χρόνια…

Παρόλο που ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε δημοσίως ότι θα είναι δίπλα μας και θα βοηθούσε να μάθουμε την αλήθεια το εκτιμήσαμε. Δυστυχώς όμως συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Κατά τη διαδικασία της θανατικής ανάκρισης όχι μόνο δεν ήταν δίπλα μας, η εκπρόσωπος του, η κ. Ξενοφώντος, για κάποιους γνωστούς, άγνωστους λόγους ήταν τόσο απέναντι μας με μίσος και μένος και προσπαθούσε να αποδείξει ότι ο Θανάσης δεν δολοφονήθηκε αλλά έπεσε από την γέφυρα.

Με υπουλότητα και πονηρία μας πρόσβαλλε συνεχώς και εμάς και τους δικηγόρους και τους μάρτυρες χωρίς ίχνος ανθρωπιάς που καταστράφηκε η ζωή μας εξαιτίας τους, που στήριζαν τους εμπλεκόμενους μέχρι και σήμερα. Μας αντιμετώπιζε με έχθρα και μας ειρωνευόταν όχι σαν γονείς που χάσαμε τόσο άδικα το παιδί μας και παλεύουμε 19 ολόκληρα χρόνια με τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά να το δικαιώσουμε, αλλά σαν να είμαστε εγκληματίες. Απαράδεκτο», σημείωσε η κυρία Αντριάνα.

 

 

ΜΧ