Μούταλος: Έριξε πέτρα σε όχημα της Αστυνομίας, τον βρήκαν, τον συνέλαβαν αλλά δεν ήταν εκείνος-Καταζητείται δεύτερος για τη ζημιά

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για απειλή, χρήση βίας κατά την νόμιμη σύλληψη και μαχαιροφορία, ενώ αναζητείται δεύτερο πρόσωπο για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 16 Σεπτεμβρίου στις 00:30 μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην πλατεία Μουτάλου στα πλαίσια εξετάσεων ενός παραπόνου.

Σε κάποια στιγμή άγνωστο πρόσωπο έριξε μια πέτρα η οποία χτύπησε το μπροστινό ανεμοθώρακα του υπηρεσιακού οχήματος προκαλώντας του ζημιά.

Στην περιοχή προσέτρεξαν και άλλα μέλη της Αστυνομίας προς εντοπισμό του προσώπου που έριξε την πέτρα.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκε ένα πρόσωπο που ακολούθως δεν συνθέθηκε με την κακόβουλη ζημιά. Ωστόσο αυτός ήταν επιθετικός με τους αστυνομικούς, απειλούσε και έφερε έντονα τα συμπτώματα μέθης.
Ακολούθως αυτός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψη του. Στην κατοχήτου βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Πρόκειται για πρόσωπο ηλικίας 44 ετών. Αυτός συνελήφθηκε και στην συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.