Μυστήριο με τον Αλ Πατσίνο και την 29χρονη σύντροφό του – Ζήτησε τεστ πατρότητας και οι φήμες «οργιάζουν»

Ο Αλ Πατσίνο φέρεται να μην πιστεύει ότι θα μπορούσε να γίνει πατέρας στην ηλικία που βρίσκεται

Ο 83χρονος ηθοποιός, Αλ Πατσίνο, με την 29χρονη παραγωγό, Νουρ Αλφαλάχ, φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί μόλις τον Απρίλιο, σχεδόν ένα μήνα αργότερα έγινε γνωστή η είδηση περί εγκυμοσύνης και τα ταμπλόιντ, όπως ήταν αναμενόμενο πήραν φωτιά, κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.

Παρ’ όλα αυτά, το Showbiz411 υποστηρίζει τώρα πως το ζευγάρι «δεν έχει καν σχέση» και δεν είναι αυτή τη στιγμή μαζί, παρά το γεγονός ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Βασικά, ο Αλ Πατσίνο πίστευε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και είχε δικηγόρους που δούλευαν πάνω σε αυτό εδώ και μήνες» ανέφερε πηγή στην εν λόγω ιστοσελίδα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φέρεται, μάλιστα, να ζήτησε προγεννητικό τεστ DNA.

Κι ενώ όλα είχα τελειώσει…

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η σχέση είχε τελειώσει, πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι βγήκε για δείπνο με φίλους με την Νουρ Αλφαλάχ να καλύπτει τότε την κοιλιά της με μια μακριά ζακέτα

Και αργότερα τον ίδιο μήνα, η 29χρονη παρουσίασε τον Αλ Πατσίνο για πρώτη φορά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Νωρίτερα την ίδια μέρα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι είναι οκτώ μηνών έγκυος.

Αν και εκπρόσωπος του Αλ Πατσίνο επιβεβαίωσε την είδηση, ο διάσημος ηθοποιός και η 29χρονη παραγωγός δεν έχουν ακόμη σχολιάσει την εγκυμοσύνη.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Απρίλιο του 2022, όταν παπαράτσι τους φωτογράφισαν να βγαίνουν για δείπνο.

Ωστόσο, πηγή δήλωσε τότε στο Page Six ότι έβγαιναν κρυφά από την πανδημία της Covid-19.

«Είναι με τον Αλ εδώ και αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά», ανέφερε η πηγή. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Νουρ Αλφαλάχ «βγαίνει κυρίως με πλούσιους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας».

Στο παρελθόν, το όνομα της 29χρονη έχει συνδεθεί επίσης με τον Μικ Τζάγκερ, αλλά και τον δισεκατομμυριούχο Νίκολας Μπέργκρουεν.

Ο Αλ Πατσίνο, από την πλευρά του, έχει μια 33χρονη κόρη, την Τζούλι και τα δίδυμα Άντον και Ολίβια, 22 ετών, με τις πρώην του Τζαν Τάραντ και Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο, αντίστοιχα.

πηγή: in.gr