Νέα Κεντρικά Γραφεία για τη USB στην Έγκωμη

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, το καινούριο κτίριο όπου στεγάζονται τα Κεντρικά Γραφεία της USB Bank Plc άνοιξε τις πύλες του για το προσωπικό και τους πελάτες της Τράπεζας.

Κατά την υποδοχή του προσωπικού στα νέα Κεντρικά Γραφεία, ο κ. Αντρέας Θεοδωρίδης, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας USB, δήλωσε ότι το κτίριο έχει ανακαινιστεί πλήρως στη βάση σύγχρονων προδιαγραφών με στόχο τη δημιουργία ενός ευχάριστου αλλά λειτουργικού εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο θα προσφέρει όλες τις ανέσεις στο προσωπικό και, κυρίως, στους πελάτες της τράπεζας.

«Ελπίζω ότι τα νέα γραφεία θα γίνουν ένα κομβικό σημείο δημιουργίας όπου όλοι μαζί, μέσω στενής συνεργασίας, με υπευθυνότητα και σεβασμό, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επερχόμενες προκλήσεις και να προσφέρουμε σε εμάς και στους πελάτες μας νέες αξίες και προοπτικές», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρίδης.

Το 2015, η Τράπεζα USB ολοκλήρωσε συμφωνία σύμφωνα με την οποία αποκτούσε το 75% του κτιρίου Whitemoon Center με σκοπό να στεγάσει σε αυτό τα νέα Κεντρικά της Γραφεία ενώ, το υπόλοιπο 25% είναι ιδιοκτησία της εταιρείας G.N. Gallery Famagusta Ltd, μέλος του Ομίλου Christofi. Η συμφωνία για την αγορά φημολογείται ότι έφτασε τα €10 εκατομμύρια με την αξία του κτιρίου να εκτιμάται στα €16 εκατομμύρια αφού συμπεριλαμβάνει την ανακαίνιση και αναδιάρθρωση ως μέρος της συμφωνίας αγοράς.