Νέα Σαλαμίνα: Πήρε εντολή ο Γιώργος Κωνσταντίνου και το συμβούλιο του…

Πήρε εντολή το νέο 12μελές διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας με πρόεδρο τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:
Παρουσίαση, συζήτηση και έγκριση του προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024
Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου 2022-2023

Μέσα από εποικοδομητική συζήτηση τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη και κατατέθηκαν εισηγήσεις και προτάσεις για το πως θα πορευθεί το Σωματείο μας στο άμεσο μέλλον. Επεξηγήθηκαν παράλληλα και τα στενά και δύσκολα οικονομικά δεδομένα και ζητήθηκε η βοήθεια του συνόλου των μελών και φίλων του Σωματείου για να μπορέσει να συνεχίσει να επιβιώνει και να εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις του.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 όπου αποτελεί την απαρχή την έναρξη του προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την επίλυση των ζητημάτων που εκκρεμούν.

Μέσα στο πλαίσιο των δημοκρατικών μας διαδικασιών έγινε και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο και συνεδρίασε αμέσως μετά τη ΓΣ και καταρτίστηκε σε σώμα. Πιο συγκεκριμένα:

Πρόεδρος: Γιώργος Κωνσταντίνου
Αναπληρωτής Πρόεδρος & Υπεύθυνος Οικονομικού Γραφείου: Ανδρέας Λάζος
Αντιπρόεδρος Διοίκησης: Κωνσταντίνος Παναγιώτου
Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Ποδοσφαιρικού Τμήματος: Δημήτρης Λάζος
Γραμματέας: Ανδρέας Θ. Αβραάμ
Ταμίας: Γιώργος Δημητρίου
Επικεφαλής Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας: Γιώργος Καζαμίας
Επικεφαλής Εμπορικού Τμήματος: Σωκράτης Παναγή
Επικεφαλής Τμήματος Ακαδημιών: Ηλίας Σκορδής
Υπεύθυνος Β’ Ομάδας: Χρίστος Χριστοδούλου
Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων: Πέτρος Ανδρέου
Υπεύθυνος Τμήματος Πετόσφαιρας: Πάτροκλος Ιωάννου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκινά άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο με σκοπό την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης. Παράλληλα επιθυμεί να ευχαριστήσει τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ Γιάννο Χρυσοστόμου, Χριστόφορο Λάρκου και Κυριάκο Κοκκινή για την προσφορά και τις υπηρεσίες του προς το Σωματείο μας και τους εύχεται κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Σωματείου που παρευρέθηκαν στη σημερινή Συνέλευση και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι και αυτή η προσπάθεια θα αγκαλιαστεί από το σύνολο των μελών και φίλων για την επιτυχή έκβαση ακόμα μιας πολύ δύσκολης αγωνιστικής περιόδου