Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθητριών από καθηγητή-Άγγιζε απρεπώς

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της σοβαρής υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης μαθητριών από καθηγητή σε σχολείο της Λεμεσού, οι Αρχές βρίσκονται ενώπιον μιας νέας καταγγελίας σεξουαλικής κακοποίησης από καθηγητή στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο εν λόγω καθηγητής φέρεται να άφηνε υπονοούμενα σε μαθήτριές του, ενώ μόλις πρόσφατα, σε μία περίπτωση προχώρησε σε απρεπές άγγιγμα σε βάρος μιας μαθήτριας.

Τρεις μαθήτριες απέστειλαν επιστολή προς τον διευθυντή του σχολείου, στην οποία υποστηρίζουν πως ο εκπαιδευτικός πλησίαζε συχνά μαθήτριες και τις άγγιζε. Επίσης, στην επιστολή τους περιγράφουν και το πρόσφατο περιστατικό που ο καθηγητής άγγιξε με την παλάμη του απρεπώς μαθήτρια. Στην επιστολή επικαλούνται τη μαρτυρία ακόμη τεσσάρων συμμαθητών τους.

Όταν η διεύθυνση του σχολείου έλαβε την επιστολή, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στο Κλιμάκιο Χειρισμού Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Παιδιών του Αρχηγείου Αστυνομίας, το οποίο διερευνά την υπόθεση, ενώ κλήθηκαν στο σχολείο οι γονείς των μαθητριών, όπου είχαν συνάντηση με τη διεύθυνση.

πηγή: Reporter