Νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες στη μεγάλη οθόνη του Open air Cinema του Nicosia Mall

Το Nicosia Mall παρουσιάζει το Open air Cinema των Rio Premier Cinemas, powered by Cablenet και γίνεται για τρίτη χρονιά, ο πιο Incredible καλοκαιρινός προορισμός μας!

Οι φανταστικοί κόσμοι και τα εξωγήινα ρομπότ των Transformers, ο πιο γρήγορος υπερήρωας της DC series στο «Flash», ο πολυαναμενόμενος Indiana Jones, η Barbie – η πιο διάσημη παιδική κούκλα- και πολλές άλλες πολυσυζητημένες πρεμιέρες, ανάμεσά τους οι «The Little Mermaid», «Spider-Man: Across the Spider-Verse», «Mission: Impossible-Dead Reckoning Part 1», συγκροτούν το κινηματογραφικό καλοκαιρινό σύμπαν στο Open air Cinema του Nicosia Mall.

Powered by Cablenet, με Χορηγούς το Σχέδιο Καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου και την AEGEAN, με υποστηρικτές τις εταιρείες Leroy Merlin και Scaffolding Solutions και Χορηγό Επικοινωνίας το Ράδιο Πρώτο, το Open Air Cinema στον χώρο Plaza του Nicosia Mall σε προσκαλεί να ζήσεις και φέτος ξεχωριστές βραδιές, απολαμβάνοντας τη μαγεία της μεγάλης οθόνης κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Το Open Air Cinema στον χώρο Plaza του Nicosia Mall, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2021 και αγκαλιάστηκε αμέσως από τους σινεφίλ με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Εισιτήρια μπορείς να προμηθευτείς στο online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas