Νέες συλλεκτικές φιάλες Zivana LOEL με έργα του Κύπριου καλλιτέχνη Χαμπή Τσαγγάρη τώρα σε τριλογία

Η Zivana LOEL, το αγαπημένο κυπριακό απόσταγμα που έχει κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία νέων συλλεκτικών φιαλών σε συνεργασία με τον σπουδαίο, κύπριο καλλιτέχνη Χαμπή Τσαγγάρη. Η σειρά αυτή αποτελεί μία εξύμνηση προς την χαρακτική τέχνη και την κυπριακή κουλτούρα και παράδοση αφού συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα του αποστάγματος με τις πανέμορφες δημιουργίες του καλλιτέχνη.

Η σειρά από τρεις νέες διαφορετικές φιάλες, οι οποίες θα περιέχονται σε μια συλλεκτική κασετίνα, τις καθιστούν ιδανικό δώρο για τις γιορτές αλλά και για κάθε περίσταση. Κάθε μπουκάλι θα φέρει και μία εκτύπωση από τα έργα του καλλιτέχνη πάνω σε γυαλί, καθιστώντας τις φιάλες μοναδικά κομμάτια τέχνης που αξίζει να συλλεγούν. Θα κυκλοφορήσουν μόνο 2000 κασετίνες οι οποίες θα περιέχουν και τις τρείς φιάλες. Η συσκευασία θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τις 11/12.

Τιμή: 3X50cl €38,00 Code no: 051401034

Ο Χαμπής Τσαγγάρης γνωστός για την απλόχερη προσφορά του στον κυπριακό πολιτισμό και την τέχνη, θα παρουσιάσει μέσα από τις νέες συλλεκτικές φιάλες Zivana LOEL μέρος από το έργο του «Κάρτες της Θάλασσας», όπου αποτυπώνει τον ίδιο τον καλλιτέχνη μέσα από σύμβολα όπως ο ήλιος, η θάλασσα, τα κοχύλια κ.α. Μέσα από την τέχνη της χαρακτικής, ο Χαμπής Τσαγγάρης και η κοινότητα που έχει δημιουργήσει έχουν διαφυλάξει αποτελεσματικά αυτό το ανεκτίμητο κομμάτι της άυλης κληρονομιάς της Κύπρου. ∆εν είναι τυχαίο άλλωστε που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Europa Nostra έχουν βραβεύσει τον Χαμπή Τσαγγάρη για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματά του σχετικά με την ενίσχυση των συνδέσεων και της κατανόησης μεταξύ των κοινοτήτων και των πολιτισμών στη διαχρονική Κύπρο, με το Βραβείο «Πολιτιστικής Κληρονομίας #European Heritage Award / Europa Nostra Award 2023».