Νεκρή 26χρονη Κύπρια στην Αυστραλία-Τα στοιχεία που δείχνουν άγρια δολοφονία (Bίντεο/Φωτός)

Νεκρή εντοπίστηκε, χθες το πρωί, νεαρή Ελληνοκύπρια σε πάρκο της πόλης Brisbane της Αυστραλίας, με τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών να δείχνουν άγρια δολοφονία. 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ,τα οποία αναδημοσιεύει ο Reporter πρόκειται για την Ιόλη Χατζηλύρα, 26 ετών, από τη Λευκωσία. Το άψυχο σώμα της άτυχης νεαρής εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό, γεμάτο αίματα και μώλωπες, από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο. Η Αστυνομία της Αυστραλίας εξετάζει υπόθεση δολοφονίας.

Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου και σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, πολλά στοιχεία δείχνουν ανθρωποκτονία, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους.

Η Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Η 26χρονη καταγόταν από καλή οικογένεια, αναφέρουν οι Αρχές και ήταν πολυτάλαντη, καθώς μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν δίπλα στη σορό της κάποια σκίτσα της.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill.

https://www.facebook.com/7NEWSBrisbane/videos/655768274911173/

«Η κοπέλα δολοφονήθηκε στον τόπο που εντοπίστηκε. Παραμένει μυστήριο τι έγινε στην Ιόλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», σημείωσε ο Trezise.