Νέο Cytashop στο Mall Πάφου

Με αυτό το τρόπο η Cyta αποδεικνύει στην πράξη ότι ο Οργανισμός παραμένει πιστός στη δέσμευσή του να βρίσκεται κοντά στους πελάτες του, να τους προσφέρει σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικής επικοινωνίας και να τους παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση.

Το νέο Cytashop βρίσκεται στη Γωνία Αποστόλου Παύλου και Τάφων των Βασιλέων 2, στο Εμπορικό Κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο.

Το νέο κατάστημα της Cyta το οποίο βρίσκεται εντός του Kings Avenue Mall είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα εξυπηρέτησης των καταστημάτων του Οργανισμού, σε μια συνειδητή προσπάθεια να τα καταστήσει ακόμα πιο φιλικά και χρήσιμα στο κοινό.

Ο σχεδιασμός και διαρρύθμισή τους λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της Cyta και προσφέρουν τη δυνατότητα περιήγησης εντός του καταστήματος, την εμπειρία να δοκιμάζουν οι ενδιαφερόμενοι τη λειτουργία των συσκευών, καθώς και να επιλέγουν ελεύθερα τα αξεσουάρ τα οποία τους ενδιαφέρουν.

Με τη λειτουργία του νέου Cytashop στo Mall Πάφου, ο αριθμός των ιδιόκτητων καταστήματος εξυπηρέτησης της Cyta ανήλθε σε 19 παγκύπρια.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Οργανισμού για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη χωριστά, μέσα από ένα ευρύ και αποτελεσματικό δίκτυο καταστημάτων, η Cyta προσφέρει στους πελάτες της τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και μέσα από ένα επίσης δυνατό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών (Telefone, Αηλιώτης, Sound Tech, Hadjimitsis, Αcapella, Smart Com), οι οποίοι διαθέτουν οργανωμένες σειρές καταστημάτων σε όλες τις επαρχίες.

Για πληροφορίες σχετικά με το ωράριο εξυπηρέτησης των Cytashop επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cyta.com.cy/store-locator