Νικόλας: Παραμύθια της χαλιμάς ότι τσακώθηκα με Νίκο

Αναφέρει ότι το ΔΗΚΟ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη

Αντίδραση υπήρξε από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο σε δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι υπήρξε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον ίδιο και τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μάλιστα ο κύριος Παπαδόπουλος σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στο twitter ότι οι αναφορές αυτές είναι παραμύθια της χαλιμάς σημειώνοντας ότι το ΔΗΚΟ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη και θα συμβάλει στην Αλλαγή που απαιτεί η κοινωνία.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

1

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει σε σημερινό(21/9) του δημοσίευμα ο Πολίτης φαίνεται να προκαλεί προστριβές στις σχέσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Νίκου Χριστοδουλίδη η απόφαση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας να μην επιτρέψει να γίνονται ομιλίες από τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ στις συγκέντρωσεις φίλων και υποστηρικτών που διοργανώνει σε κάθε επαρχία.

Παράλληλα σημειώνει ότι υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του προέδρου του ΔΗΚΟ και του υποψηφίου Προέδρου, λόγω της άρνησης του κ. Χριστοδουλίδη να επιτρέψει στον κ. Παπαδόπουλο να πραγματοποιήσει ομιλία στην επαρχιακή συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του στη Λεμεσό, στο Υπαίθριο Θέατρο «Μάριος Τόκας» στα Κάτω Πολεμίδια, σήμερα Τετάρτη, η ώρα 8.00 μ.μ.

Μάλιστα όπως σημειώνεται ο Νικόλας Παπαδόπουλος απείλησε ότι δεν θα καλέσει δηκοϊκούς στην πολιτική συγκέντρωση, ενώ μεσολάβησε τοπικό στέλεχος του ΔΗΚΟ για να αποσοβηθεί η κρίση στις σχέσεις τους.

πηγή: Offsite