Νίκος Χριστοδουλίδης – Ο «Ανεξάρτητος»

Του Χαράλαμπου Αγγελιδάκη

Τελικά «πλήρωσε» ο επικοινωνιολόγος το copy-paste.

Σεβαστό. Την έκανε την μ@λ@# του. Ένας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ που ασχολείται με προεκλογικές εκστρατείες σε επίπεδο αρχηγών κρατών θα έπρεπε να ξέρει ότι εν έτει 2022, όπου  η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν μπαίνει στον κόπο να ζήσει τις στιγμές αφού είναι πολύ απασχολημένοι με το να τις καταγράφουν σε βίντεο και φωτογραφίες,  οι προηγούμενες ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ομιλίες που είχε ετοιμάσει για άλλο  υποψήφιο θα υπήρχαν σε κάποιο αρχείο.

ΑΛΛΑ…

Γιατί ο κ. Χριστοδουλίδης υποθέτει ότι οι πολίτες αυτού του κράτους, τους οποίους δηλώνει ότι επιθυμεί να υπηρετήσει ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι ηλίθιοι;

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να δηλώσουμε κάτι. Ο κ. Χριστοδουλίδης είναι συμπαθέστατος. Εξαιρετικός άνθρωπος και πολιτικός με ταλέντο.

ΑΛΛΑ….

Τα μεγάλα λόγια για ηθικές αξίες, για νέα Κύπρο, για νέο αίμα, για πρόοδο, φαντάζουν στην καλύτερη περίπτωση κούφια και στη χειρότερη υποκριτικά όταν αναμασιούνται εδώ και δεκαετίες (η ομιλία του κ. Κασουλίδη από την οποία έγινε το copy-paste ήταν από την προεκλογική του 2008).

Με τι στοιχεία δούλεψε ο επικοινωνιολόγος;

Πού είναι οι δικές σου ιδέες κ. Χριστοδουλίδη;

Πού είναι το δικό σου πάθος για αλλαγή;

Ποιο είναι το δικό σου σχέδιο;

Τι έχεις να μας πεις για την οικονομία, την υγεία, την εκπαίδευση, την εσωτερική πολιτική;

Το μεγάλο λάθος δεν είναι η αντιγραφή της ομιλίας.

Το λάθος είναι ότι ένας πολιτικός, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι ο λόγος που άφησε ξεκρέμαστο σε περίοδο προεδρικών εκλογών το κόμμα που τον στήριξε τόσα χρόνια δεν είναι η καρέκλα, αλλά η γνήσια επιθυμία του να υπηρετήσει τον λαό και να αλλάξει τα πράγματα, θεωρεί ότι οι αοριστολογίες και οι μεγάλες υποσχέσεις εξακολουθούν να είναι αρκετές, ιδιαίτερα όταν δεν είναι καν δικές του αλλά δανεικές από άλλον πολιτικό τόσα χρόνια πριν.