Νίκος Οικονομόπουλος: Η αγαπημένη του, Ασημένια Καμτσή, θέλει να του γνωρίσει τους δικούς της

Με αφορμή τις εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στη Νύμφη του Θερμαϊκού, η σύντροφός του, Ασημένια Καμτσή, είναι έτοιμη να του συστήσει τους κοντινούς της ανθρώπους και να τον ξεναγήσει στην πόλη της

Αν και δεν έχουν παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή σε λίγο καιρό θα συμπληρώσουν έναν χρόνο ως ερωτευμένο ζευγάρι. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, από την πρεμιέρα του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη να απουσιάζει από το πρώτο τραπέζι η αγαπημένη του.

Το όμορφο μοντέλο βρέθηκε με τις φίλες του στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» και απόλαυσε τις ερμηνείες του Νίκου Οικονομόπουλου, δείχνοντας και εμπράκτως ότι είναι δίπλα του. Διακριτικοί, όπως έχουν επιλέξει να είναι από την αρχή της σχέσης τους δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια. Μόνο τα γεμάτα νόημα και ένταση βλέμματα που αντάλλασσαν μαρτυρούσαν τον έρωτά τους.

Η Ασημένια έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της ενώ στο τέλος έμεινε αρκετή ώρα στο καμαρίνι του τραγουδιστή. Είναι Θεσσαλονικιά και αισθάνεται διπλά ευτυχής που αυτή την περίοδο θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την οικογένεια και αγαπημένους φίλους της αφού τους τελευταίους μήνες ζει στην Αθήνα μαζί με τον σύντροφό της. Ο Νίκος Οικονομόπουλος από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του, φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη για μία ακόμη φορά. Πάγια τακτική του είναι να κρατά την προσωπική του ζωή σε… απόσταση ασφαλείας από τη δημοσιότητα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να μην αναφέρεται στις σχέσεις του. Αφορμή γι’ αυτόν τον μεγάλο έρωτα υπήρξε η συνεργασία τους πριν από περίπου έναν χρόνο. Η Ασημένια ήταν η πρωταγωνίστρια στο βιντεοκλίπ του Νίκου για το τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει».

Τα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι και εκεί οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Έναν χρόνο μετά, όλα δείχνουν ότι ο κοινός δρόμος τους θα είναι μακρύς. Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιμένει να τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την προσωπική του ζωή. «Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι με την κοπέλα του βιντεοκλίπ “Πρέπει δεν πρέπει”, δεν απαντάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είτε υπάρχει κάτι, είτε δεν υπάρχει, δεν θέλω να απαντήσω», είχε πει λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Το προσεχές διάστημα η Ασημένια θα έχει την ευκαιρία να ξεναγήσει τον σύντροφό της στα αγαπημένα της στέκια!

Πηγή: Real/gossip-tv.gr