ΝΤΟΥ των αρχών και της Υπηρεσίας Θήρας, 38χρονος με παράνομα σφάγια

Θα του εκδοθεί εξώδικο από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες

Παράνομα σφάγια εντόπισαν την Πέμπτη μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και λειτουργοί των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε υποστατικό 38χρονου σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 2/11/23 μεταξύ των ωρών 10:00- 13:00 μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας καθώς και λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της παράνομης φύλαξης θηράματος διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην κατοικία και σε υποστατικά 38χρονου σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις του ανέφερε πως κατά την έρευνα εντοπίστηκαν ένα στρατιωτικό φυσίγγιο ,μια κροτίδα που αποτελούν εκρηκτικές ύλες καθώς και πέντε σφάγια για τα οποία φαίνεται να μην είχε ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία σφαγής τους σε κυβερνητικά και αδειούχα σφαγεία.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε πως κατόπιν τούτου, αναμένεται η έκδοση εξώδικου εναντίον του 38χρονου από τις Κτηνιατρικές υπηρεσίες.