Ο Alec Baldwin πέταξε το κινητό γυναίκας που του ζητούσε επίμονα να πει «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Ο ηθοποιός ακούγεται να ζητά από έναν υπάλληλο να καλέσει την Αστυνομία

Ο γνωστός ηθοποιός Alec Baldwin καταγράφηκε σε βίντεο να πετά το κινητό μιας γυναίκας η οποία τον πλησίασε μέσα σε μια καφετέρια της Νέας Υόρκης και του ζητούσε επίμονα να πει στην κάμερα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Όπως θα δείτε στα πλάνα ο ηθοποιός φαίνεται να περιμένει την παραγγελία του, ενώ μιλά στο κινητό του.

«Alec, μπορείς σε παρακαλώ να πεις ‘Λευτεριά στην Παλαιστίνη’ μια φορά»,του λέει η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την New York Post παρουσιάζει το podcast με τίτλο Crackhead Barney & Friends.

«Μόνο μία φορά και υπόσχομαι θα σε αφήσω ήσυχη»

Έπειτα, αφού ο ηθοποιός δεν ανταποκρινόταν στο αίτημά της, συνέχισε να τον παρενοχλεί ώσπου εκείνος πήγε προς την έξοδο, άνοιξε την πόρτα και της ζήτησε να περάσει έξω.

«’Λευτεριά στην Παλαιστίνη’, Alec. Μόνο μία φορά, και υπόσχομαι θα σε αφήσω ήσυχη» ακούγεται να του λέει εκείνη.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση στην οποία ο Alec Baldwin κατηγορείται για τον θανάσιμο πυροβολισμό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Rust», μίας γυναίκας – μέλους της παραγωγής.

«Γιατί σκότωσες αυτήν την κυρία; Την σκότωσες και δεν πήγες φυλακή…» του λέει.

Ένας εργαζόμενος της καφετέριας προσπάθησε να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα, μάταια όμως. Ο Balwin μάλιστα ακούγεται να του ζητά να καλέσει την Αστυνομία. Το βίντεο διεκόπη όταν ο ηθοποιός έχοντας πλέον χάσει την υπομονή του, χτυπά το κινητό της γυναίκας με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

πηγή: in.gr