Ο αρραβωνιαστικός – κρατούμενος, της κόρη της Βόσσου, απαντά στα δημοσιεύματα

«Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ, σε καμία ένοπλη ληστεία. Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία… Και στα δικά σας…» 

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε χθες η αποκάλυψη της Ερασμίας Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, πως πριν μερικές ημέρες αρραβωνιάστηκε με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, και την έκταση που πήρε το γεγονός ο Βασίλης Δημάκης θέλησε να κάνει μερικές διευκρινίσεις σχετικά με όσα είδε να γράφονται για εκείνον.

 

«Εγώ και η σύντροφός μου, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια , που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν , αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του” , χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα ολων όσων αναπαραγει.

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ, σε καμία ενοπλη ληστεία κατά το εκνομο παρελθόν μου!

β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και τα λοιπά, όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες στην Τατιάνα Στεφανιδου και σε άλλα τηλεοπτικα μέσα και site.

γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία , όπως επίσης , ποτε δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”…

δ) Τέλος, ποτε δεν έχει ασκηθεί βία από μένα, κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος !

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο, ο αναπαράγων, φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα , προτιθεμεθα να προσφυγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη, εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν, όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χειριστου είδους!

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν, κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν, υπέροχο δε, δώρο γάμου που θα μας κάνετε… Αυτά τ ολίγα.. “Και στα δικά σας”…» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Δημάκης στον λογαριασμό του στο facebook.

4330673465487312 image

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πόπης Παπαδοπούλου όπως αυτό παρουσιάστηκε στην εκπομπή #ΤLive τον λογαριασμό αυτό διαχειρίζεται η Ερασμία Μάνου ενώ έπειτα από επικοινωνία που είχε η εκπομπή με την δικηγόρο του, σχετικά με τα καλάζνικοφ και τα μέσα που χρησιμοποίησε ο Βασίλης Δημάκης στις ληστείες, η ίδια δήλωσε πως δεν έχει εξουσιοδοτηθεί για να απαντήσει κάτι τέτοιο.

πηγή: Reporter