Ο Δήμαρχος Πάφου τίμησε τις πρωτεύσασες που έκαναν περήφανη την πόλη

Αυτούσια η ανακοίνωση του Δήμου Πάφου

Τις δύο μαθήτριες από τα σχολεία της Πάφου που πρώτευσαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις συνάντησε για να τις συγχαρεί και τιμήσει σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο Δήμαρχος Πάφου συνεχάρη όλους τους μαθητές που πέτυχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις και εξασφάλισαν θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας και ιδιαίτερα τις δύο πρωτεύσασες μαθήτριες για την επιτυχία τους.

Πρόκειται για τη μαθήτρια του Α’ Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου Νικολέττα Βρυωνίδου, που πρώτευσε στο Τμήμα Βιολογίας (Π.Κ. πλαίσιο 14) και τη μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου Γιούλια Γιαννούκου, που κατατάγηκε πρώτη στη Σχολή Αγγλικών Σπουδών (Π.Κ. Πλαίσιο 1).

Ως Δήμος Πάφου, τόνισε ο Δήμαρχος δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην Παιδεία και θεωρούμε πως αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνίας μας και της μελλοντικής μας ευημερίας. Η Παιδεία είναι ο δρόμος που μας καθοδηγεί προς την εξέλιξη, την καινοτομία και την ανάπτυξη. Προσφέρει τη δύναμη να μετατρέ-ψουμε τις ζωές μας και να διαμορφώσουμε τον κόσμο γύρω μας.

Ο Δήμαρχος Πάφου σε ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαίας προσπάθειας και επίδοσής τους, πρόσφερε στις διακριθείσες μαθήτριες το βιβλίο – έκδοση του Δήμου «Πάφος, ο Μύθος, ο Χρόνος, ο Τόπος και ο Κόσμος» .