“Ο ΔΗΣΥ κινδυνολογεί για την οικονομία”

Η Κυβέρνηση προσπαθεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει επισωρεύσει η παγκόσμια οικονομική κρίση, ενώ ο ΔΗΣΥ συνεχίζει να κινδυνολογεί και να κενολογεί, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Στεφάνου προσθέτει ότι αυτό αποτελεί ένα γεγονός που αναγνωρίζει η ΕΕ, έστω κι αν ο ΔΗΣΥ και γενικότερα η αντιπολίτευση προσπαθούν να αποκρύψουν.

«Είναι μ’ αυτό τον τρόπο που η Κυβέρνηση έχει πετύχει τη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας» και «πέτυχε να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό» αναφέρει.

Συνεχίζει, λέγοντας ότι ο ΔΗΣΥ θυμήθηκε σήμερα τους εργαζόμενους, ενώ προσθέτει ότι ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και όχι από τα λόγια σχετικά με τα συμφέροντα που εκπροσωπεί.

«Αυτό που θυμούνται οι εργαζόμενοι, είναι ότι ο ΔΗΣΥ καταψήφισε στη Βουλή των Αντιπροσώπων τα νομοσχέδια που αφορούσαν το συσσωρευμένο πλούτο και τη μεγάλη ακίνητη περιουσία» και ότι «θεωρούσε ζημιογόνο το διάλογο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη λήψη μέτρων που αφορούν τους εργαζόμενους και τις λοιδορούσε», συμπληρώνει.

Καταλήγει, αναφέροντας ότι οι εργαζόμενοι θυμούνται τη σκληρή κριτική του ΔΗΣΥ, γιατί η Κυβέρνηση δεν υιοθέτησε τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ευρώπη και οι οποίες σήμερα είναι αντικείμενο έντονης κριτικής.