Ο Hugh Jackman επιστρέφει στον ρόλο του Wolverine για το «Deadpool 3»

Ο Wolverine του Hugh Jackman επιστρέφει στη νέα ταινία «Deadpool 3», που θα λαμβάνει χώρα εντός του MCU!

Ο Kevin Feige δεν ανακοίνωσε ούτε στο San Diego Comic-Con, ούτε στο D23 την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Deadpool 3» και, ενώ, οι φανς έψαχναν να βρουν ποιο θα είναι το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται ο Ryan Reynolds, ο ηθοποιός μας επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη. Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Reynolds θα συμμαχήσει με τον Wolverine του Hugh Jackman για την τρίτη περιπέτεια του γνωστού μασκοφόρου εκδικητή!

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ryan Reynolds στο Twitter, ο οποίος μοιράστηκε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο για να ανακοινώσει την ημερομηνία της πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου sequel, αλλά και την προσθήκη του Wolverine στην τρίτη ταινία της σειράς. Όπως εξηγεί ο δημοφιλής ηθοποιός, χρειαζόταν κάτι μεγάλο για την πρώτη ταινία της σειράς, η οποία (να σημειωθεί) θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του MCU. Δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι καλύτερο και, έτσι, αποφάσισε να ζητήσει από τον Hugh Jackman να… φορέσει ξανά τα «νύχια» του Wolverine, καθώς πέρναγε από πίσω του.

Ο Jackman, περνώντας χαλαρός πίσω από τον καναπέ που καθόταν ο Reynolds και ανεβαίνοντας την σκάλα, απολαμβάνοντας ένα αφέψημα (που θα πούμε ότι ήταν μπύρα καθώς ο αγαπημένος χαρακτήρας των X-men τις λατρεύει), απάντησε με ένα «ναι, γιατί όχι;!».

Το «Deadpool 3», λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024, με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ως Deadpool και Wolverine αντίστοιχα. Μένει να δούμε αν θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Wolverine του Jackman στο MCU ή ο Feige έχει και άλλα σχέδια για αυτόν!

Να σημειώσουμε πως οι μεταλλαγμένοι κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους στο κινηματογραφικό franchise. Υπήρξαν μερικά στοιχεία στη σειρά του Disney+ πως η Ms. Marvel, ίσως, να είναι μεταλλαγμένη και η επιβεβαίωση πως ο Namor, που θα εμφανιστεί στο «Black Panther: Wakanda Forever», θα είναι ο πρώτος επίσημα μεταλλαγμένος του MCU.

πηγή: neolaia.gr