Ο Κκαφάς απάντησε στον Κίρζη: Η ντροπή είναι δική σου!

Ο Άντρος Κκαφάς απάντησε στον Νίκο Κίρζη, μετά τις κατηγορίες προς το πρόσωπο του από τον πρόεδρο του Απόλλωνα σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Αναλυτικά:

Ν.Κ Επειδή σε αυτή την ζωή έμαθα να περπατώ και όχι να με περπατούν σου λέω αυτό, το ποιος είναι ποιος, είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία του Σωματείου μας, εγώ ξεκίνησα από ΣΥ.ΦΙ και υπηρέτησα τις αξίες και τα ιδανικά του Απόλλωνα με ανιδιοτέλεια από πολλές θέσεις και έφτασαν μέχρι τον Αν. πρόεδρο σε ποδόσφαιρο και Καλαθόσφαιρα σε πέτρινα χρόνια, και ειδικά τον καιρό που στο σωματείο μας γίνονταν εκλογές όχι όπως τώρα που τον προεδρο τον διορίζεις εσύ. Όμως δήλωνα και δηλώνω με υπερηφάνεια Απολλωνίστας και δεν ντρέπομαι για αυτό.

Η ΝΤΡΟΠΗ είναι μόνο δική σου γιατί πάντα δήλωνες Μάνατζερ παικτών και όχι Απολλωνίστας (αυτό έγινε μπροστά σε αρκετά άτομα) και πάντα ήσουν απέναντι από την εκάστοτε διοίκηση που δεν συνεργαζόταν μαζί σου και προσπαθούσες με δόλιο τρόπο να την πολεμήσεις. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που μπορώ να σου απαριθμήσω αν προκληθώ. Οσον αφορά την τελευταία μου θητεία που η ομάδα μας είχε άσχημη πορεία εγώ ανέλαβα την ευθύνη της κακής επιλογής του προπονητή σαν Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος υπέβαλα την παραίτηση μου, αποζημίωσα με προσωπικά λεφτά τον προπονητή Σ.Π και αποχώρησα από τον πρώτο μήνα, δεν προσπάθησα να φορτώσω σε κανένα συνεργάτη μου την ευθύνη.

Έγραψα ότι έγραψα φανερά χωρίς να κρύβομαι διότι θεωρείς ότι ο κόσμος του Απόλλωνα που σε στήριξε όσο καμιά άλλη διοίκηση είναι χαϊβάνια και δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, με στεναχωρεί κύριε να βλέπω αυτόν τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο κάθε εβδομάδα και να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι , όχι κύριε πρέπει να καταλάβεις ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δεν σου ζητά κανένας να διεκδικείς πρωτάθλημα και κύπελλο κάθε χρόνο το μόνο που ζητά ο κόσμος είναι να βλέπει την ομάδα στο γήπεδο και να χαίρεται, να παίζει ποδόσφαιρο και αν χάσει έχασε με αξιοπρέπεια, έτσι είναι το παιγνίδι, η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας θα σου το πω στα κυπριακά 《πονείς τα μάθκια σου να την θωρείς》.

Υ.Γ Δεν επιθυμώ καμία ενάμειξη στα διοικητικά για κάποιους που μπορεί να πιστεύουν το αντίθετο.

Α.Καφφάς