Ο Mente Fuerte ρώτησε on camera τη Μαρία Σολωμού: “Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;”

Καλεσμένος στο νέο επεισόδιο του podcast «Για ελάτε στη Μαρία» ήταν ο Mente Fuerte, σε μια συζήτηση γεμάτη μουσική. Οι δυο τους συζήτησαν για τα Mad Awards και τα τελευταία γεγονότα, τον Mad Clip, τα πρότυπα των νέων, τον έρωτα και τις σχέσεις, σε ένα επεισόδιο γεμάτο «ένταση».

To επεισόδιο στα βραβεία Mad

«Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα MAD VMA. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους», σχολίασε ο Mente Fuerte για το επεισόδιο στα Mad Awards.

H Μαρία Σολωμού
Όσον αφορά τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte δήλωσε: «Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί. O Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω εγώ επίσημα; Είσαι κορίτσαρος. Και αν είχαμε σχέση ειναι δικό μας πρόβλημα. Θα ηταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου και σίγουρα δε θα με ένοιαζε τι θα πει ο κυριούλης αυτός. Και να του πει κάποιος πως είναι λάθος να μιλάς έτσι για μια γυναίκα. Εγώ είμαι λάθος πρότυπο…».

(Δείτε το απόσπασμα στο 30’)

Το highlight ήταν ωστόσο λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, όταν ο Mente Fuerte αιφνιδίασε την Μαρία Σολωμού, καθώς τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» είπε ο Mente Fuerte, με την Μαρία Σολωμού να πνίγεται από το νερό που έπινε, και να σηκώνεται από τη θέση της χωρίς να απαντά στην ερώτησή του.

(Δείτε το απόσπασμα στο 1:02:55’)

Πηγή: fthis.gr