Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για τη «μάχη» με τον καρκίνο – «Δεν τον ξεπέρασα, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω»

«Κοντεύω τα δέκα χρόνια» είπε ο μουσικός

Για τη «μάχη» που συνεχίζει να δίνει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο μίλησε σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κορκολής. «Δεν τον ξεπέρασα, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο μουσικός.

Ο Στέφανος Κορκολής μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση.

«Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω. Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα» είπε.

«Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα και εγώ ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 53:55

«Δεν πάω στον γιατρό για ένα σύμπτωμα, εγώ τουλάχιστον, γιατί φοβάμαι μην μου πει ότι έχω κάτι. Είναι αυτό το περίεργο δηλαδή συναίσθημα που έχει ενώ μπορεί να πας στον γιατρό, να σου βρει κάτι στην αρχή του, να στο τελειώσει και να γλιτώσεις από πολλά βάσανα. Στη δική μου περίπτωση, όταν το έμαθα, το έμαθα πάρα πολύ άγαρμπα. Ο δικός μου γιατρός δεν θα σου ωραιοποιήσει τίποτα, θα σου πει ακριβώς τα πράγματα και καλά κάνει. Έχω ξαναπεί ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη η ζωή σου, αλλάζει το σύμπαν. Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση, που είχε πολύ πόνο και τις πρώτες μου χημειοθεραπείες, μετά άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα» σημείωσε.

Ο Στέφανος Κορκολής αναφέρθηκε επίσης και στις αλλαγές που έκανε στη ζωή του λόγω αυτού λέγοντας: «Οτιδήποτε ήταν τοξικό γύρω μου, οτιδήποτε, το πέταξα. Το τσιγάρο, ας πούμε, που ήταν και η αιτία της αρρώστιας μου. 100%. Άνθρωποι, καταστάσεις, δουλειά. Δηλαδή οτιδήποτε ένιωθα ότι μου δημιουργεί άγχος, στρες και όλα αυτά… γεια σας! Για πάντα».

Ο μουσικός έκανε ειδική αναφορά και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε εξηγώντας: «Πήρα την απόφαση μόνος μου και είπα δεν το θέλω πια αυτό. Βρήκα τον εαυτό μου στην ορχηστρική μουσική. Δεν με ενδιέφερε το οικονομικό κομμάτι. Δεν ήμουν ποτέ κάτω από το θέμα χρήματα».

«Έχω ζήσει άγριες στιγμές στο Παρίσι που έχω ξεμείνει από λεφτά, που έπρεπε να μαζεύω για το νοίκι μου. Στο Παρίσι έχω μείνει νηστικός. Δεν έγινε και τίποτα. Δεν είχα περάσει και τραγικά να πω. Είναι ντροπή να λέω ότι έχω περάσει δυσκολίες. Βλέπω πάντα το χειρότερο και λέω “Δόξα το Θεό καλά είμαι”» τόνισε.

πηγή: newsbeast.gr