Ο Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» τιμά τη «Γιορτή της Μητέρας»

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε την Κυριακή 8 Μαΐου στην Μαρίνα Λεμεσού για να τιμήσουμε όλοι μαζί τη Γιορτή της Μητέρας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”, ο οποίος είναι ο οικονομικός πνεύμονας του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», και διοργανώνει ενημερωτικές δράσεις και πολλές εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική στήριξη του Κέντρου.

H εκδήλωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στις 16:30 – 19:00 και θα περιλαμβάνει ομιλίες για την μητρότητα και το δυνατό δεσμό μητέρας – παιδιού. Θα φτιάξουμε μαζί δωράκια για τις μανούλες και θα απολαύσουμε τραγούδια από την παιδική χορωδία Διάσταση.

 Πρόγραμμα

18:00 – 18:30

  • Χαιρετισμός – Φωτεινής Τσιρίδου Πρόεδρος Συνδέσμου Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου»
  • Χαιρετισμός – Δρ Αργύρης Αργυρίου Πρόεδρος Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου»
  • Ομιλία – Δρ Κυριακή Ανδρέου «Η σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού και ο δυνατός δεσμός ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί της»
  • Ομιλία – Birth Forward – Baby Buddy Forward

18:30 – 19:00

  • Η παιδική χορωδία «Διάσταση» θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα

16:30 – 19:00

  • Τα παιδιά θα μπορούν να φτιάξουν δωράκια για τις μανούλες, χειροτεχνίες, χειροποίητα κοσμήματα και να φυτέψουν λουλούδια σε γλαστρούλες.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» διενεργεί το ανιχνευτικό πρόγραμμα εγκύων και νεογνών της χώρας μας και προσφέρει τις πιο κάτω εξετάσεις δωρεάν σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου εδώ και 33 χρόνια:

  1. Το Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου, που στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωσηχρωμοσωμικών ανωμαλιών και προσφέρεται σε όλες τις έγκυες γυναίκες στο πρώτο τρίμηνο της κύησης
  2. Το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών, που στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών του μεταβολισμού στα νεογέννητα
  3. Το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών, που στόχος του είναι η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της συγγενούς βαρηκοΐας στα νεογνά

Σας περιμένουμε την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 16:30 στη Μαρίνα Λεμεσού, να τιμήσουμε τη Γιορτή της Μητέρας και να στηρίξουμε τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου».

Υποστηρικτές: Phil Andreou, Inspired Family Fun, So Easy Stores, Blackbook Agency

Χορηγός επικοινωνίας: Love FM 100,7

Facebook:

https://www.facebook.com/preventativepaediatricssociety

Instagram:

https://www.instagram.com/preventativepaediatricssociety/