Ο θρυλικός Στίβι Γουόντερ βράβευσε την Μπιγιονσέ – Viral η στιγμή της απονομής

Η τραγουδίστρια βραβεύτηκε στα iHeartRadio Music Awards

Η Μπιγιονσέ βραβεύτηκε χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες στα iHeartRadio Music Awards με το βραβείο Καινοτομίας από τον θρυλικό καλλιτέχνη Στίβι Γουόντερ.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή για να απονείμει το βραβείο στην Μπιγιονσέ κάνοντας μια περίληψη των ανεπανάληπτων επιτευγμάτων της μέχρι σήμερα, κι όταν η ίδια παρέλαβε το βραβείο ευχαρίστησε τον Στίβι Γουόντερ κι αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής έπαιξε φυσαρμόνικα στο διασκευασμένο της τραγούδι με τίτλο Jolene.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που λαμβάνω αυτή την αναγνώριση από εσένα, Στίβι Γουόντερ. Όταν κάποιος με ρωτάει αν υπάρχει κάποιος που μπορώ να ακούω για το υπόλοιπο της ζωής μου, λέω πάντα εσένα» είπε η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και αναφέρθηκε και στην καινοτομία: «Να είσαι καινοτόμος σημαίνει να βλέπεις αυτό που ο καθένας πιστεύει ότι είναι αδύνατο. Να είσαι καινοτόμος σημαίνει συχνά να δέχεσαι κριτική, που συχνά θα δοκιμάσει την ψυχική σου δύναμη. Να είσαι καινοτόμος σημαίνει να στηρίζεσαι στην πίστη και να εμπιστεύεσαι ότι ο Θεός θα σε πιάσει και θα σε καθοδηγήσει».

Η βράβευση έγινε μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Cowboy Carter» που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Τα βραβεία iHeartRadio Music Awards είναι ένα ετήσιο μουσικό γεγονός που διοργανώνεται από τον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό και απονέμονται σε καλλιτέχνες και τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της μουσικής.

πηγή: newsbeast.gr