Οδηγοί Προσοχή: Έργα στο οδικό δίκτυο της Κύπρου

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου. Εργασίες θα διεξάγονται σε διάφορα σημεία αναμένεται να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Στην πόλη Λευκωσίας, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, λόγω εργασιών για ανέγερση πολυκατοικίας, θα παραμένουν κλειστές από τις 6.00 το πρωί, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Στρόβολο προς Λευκωσία, στο τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή με την οδό Νικοκρέοντος, μέχρι τη συμβολή με την οδό Τεύκρου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Επίσης στην Λευκωσία, στην οδό Γλάσθωνος, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια τους, η οδός Γλάδστωνος θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των λεωφόρων Χείλωνος και Βύρωνος. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή, στις 6.00 το απόγευμα.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον κόμβο Παρεκκλησιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου και θα παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από το ύψους του Ζυγιστικού Σταθμού Λατσιών, μέχρι την έξοδο προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες του δρόμου, ενώ η διέλευση προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου θα συνεχίζεται κανονικά.

Στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, στο τμήμα από το αεροδρόμιο μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοφάγου, συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στο έρεισμα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λάρνακα και Παραλίμνι.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.