Οδυσσέως: Έκλεισε τον Δ.Χριστόφια για την πρεμιέρα

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Οδυσσέως “Ειλικρινά” που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 10:45 το βράδυ στον ΑΝΤ1,  ο Πρόεδρος, Δημήτρης Χριστόφιας , θα αναφερθεί στη ζωή του, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα, με έμφαση στις σημαντικότερες για την Κύπρο, αλλά και για το ΑΚΕΛ, στιγμές που έζησε στην πορεία της πολιτικής του σταδιοδρομίας και της ανέλιξής του μέχρι τη θέση του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και στη συνέχεια της εκλογής του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θα κληθεί επίσης να απαντήσει στα φλέγοντα ερωτήματα που αφορούν τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων 15 μηνών και τις συνέπειές τους πάνω στον απλό πολίτη του τόπου, τους χειρισμούς της κυβέρνησης Χριστόφια και του ιδίου προσωπικά ως προς την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την έλευση της Τρόικα στην Κύπρο.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε που ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως επέλεξε να κάνει πρεμιέρα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μπαίνει δυναμικά στην μάχη της τηλεοπτικής ζώνης και “απειλεί” με σίγουρη επιτυχία.